marți, 6 decembrie 2011

Central Park Hotel - recomand pentru Londra

Daca vrei sa mergi in vacanta la Londra, poti alege hotelul Central Park 3*.
Este situat pe strada Queensborough Terrace, foarte aproape de intersectia cu Bayswater Road. Angajatii sunt politicosi iar camerele sunt curate chiar daca sunt destul de mici.

Au in camera un fierbator de apa cu ajutorul caruia poti prepara ceai si cafea (pliculetele sunt oferite de ei si completate in fiecare zi). Asternuturile erau curate, fara pete, mocheta de pe jos era de asemenea curata. Nu am vazut insecte de nici un fel. In baie curatau in fiecare zi.
La 5 minute de mers pe jos ajungi la statia de metrou Bayswater pentru liniile Circle si District si in 3 minute la statia Queensway pentru linia Central.
Tot la cateva minute de mers pe jos se afla si statia pentru The Big Bus Company si The Original Tour, 2 linii de autobuz ce organizeaza tururi de vizitare a obiectivelor turistice.
Pentru cei care merg cu masina exista si o statie de alimentare in imediata apropiere a hotelului.
Paralel cu Queensborough Terrace, la o suta de metri distanta, se afla strada Queensway, plina de magazine, suveniruri, restaurante, fastfood-uri si birouri de schimb valutar.
Daca nici restaurantele indiene, libaneze sau chinezesti si nici McDonald`s-ul de pe Queensway nu sunt pe gustul vostru, puteti intra la The Black Lion, un pub traditional din lantul Great British Pub.
La hotel internetul este foarte scump (10 lire/ora) dar foarte aproape exista o sala cu calculatoare unde poti cumpara cupoane de 1 ora cu 2 lire. Sunt valabile 24 de ore si poti intra de mai multe ori pana aduni cele 60 de minute. Trebuie sa stiti inainte de a ajunge la Londra ca internetul gratuit nu prea exista la ei iar unde exista e extrem de prost.

Pe TripAdvisor are scor 3/5 bazat pe 1400 de recenzii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu