luni, 12 decembrie 2011

Partiile de schi din Vidra vor fi date in folosinta la primavara

Lucrarile din statiunea Vidra sunt executate in proportie de 70% iar partiile de schi vor fi deschise pentru public in primavara anului 2012.

Lucrarile au inceput in aceasta vara, sunt finantate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului iar beneficiarul, care printre altele gestioneaza atribuirea si urmarirea contractelor aferente, este Consiliul Local Voineasa.

”Vorbim despre o statiune abandonata dupa 1989, cu un potential turistic extrem de important. Atunci cand am inclus proiectul in programul MDRT de dezvoltare a infrastructurii de turism, am avut in vedere faptul ca el va contribui la relansarea economica a intregii regiuni. Construim, practic, de la zero, un domeniu schiabil integrat, a carui exploatare ulterioara va aduce beneficii comunitatii locale si judetului Valcea", a declarat ministrul Elena Udrea.
Proiectul consta in realizarea a 4 partii de schi, cu o lungime totala de 9 km, sistem de inzapezire si instalatii de transport pe cablu (telescaun - 1800 m, teleschi - 733 m, telegondola - 3 km).

Sursa: http://www.dailybusiness.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu