luni, 12 decembrie 2011

eSKY cucereste America de Sud

Grupul eSKY anunta lansarea pe piata de turism din Brazilia a sucursalei eDestinos.com.br.
Astfel, eSKY devine primul grup european care patrunde pe piata de turism online din America de Sud prin lansarea noului serviciu pe 1 Decembrie 2011. Compania mai detine sucursale in Polonia, Bulgaria si Romania.

Conform Internet World Stats (august 2011), in Brazilia sunt aproximativ 76 milioane de utilizatori de internet, reprezentand 37.4% din populatie, iar procentul de brazilieni care se conecteaza saptamanal s-a dublat in ultimii patru ani. Rata de crestere a adoptarii internetului in Brazilia este intensa, dupa cum arata si cifrele oficiale, specialistii preconizand o crestere de 30% in urmatorii 2 ani a numarului de utilizatori.

La conducerea noului sediu din Brazilia se afla Marius Turbatu, care a detinut până în august 2011 functia de director al eSKY Romania, sucursala autohtona a grupului european. Compania a fost lansata in Romania la sfarsitul lui 2009 si este specializata in vanzarea online a serviciilor de calatorie: bilete de avion, asigurari de calatorie si rezervari hoteliere.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu